Operaball    
 
Stilling ledig

Billetter

 
 

Kostyme

Kostymene skaper utvilsomt den fantastiske stemningen på Operaballet. Mangfoldet er enormt. Fra hun som har sydd kjole selv, til han som leide kostyme dagen før ballet. Andre igjen kommer i mer sobre antrekk : kvinner i enkle, elegante kjoler, og herrer i dress og flosshatt. Mottoet for aftenen er : Man tager hva andre haver!

Hvordan gå til anskaffelse av kostyme?

  1. Festantrekk i Storgata låner deg de vakreste kreasjoner for en honorar på 300-600 kr.
  2. Hos kostymeavdelingen til Norsk filmstudio får du hjelp av kostymører som kler deg opp fra topp til tå, et fullt antrekk med tilbehør kan du leie for mellom 700,- og 1100,-. Filmstudioet holder til i Wedel Jarlsbergsvei 36 på Jar.
  3. Ikle deg et antrekk du - eller noen i din vennekrets - disponerer. Hvis du syr på litt stoff, bånd, eller ikler deg maske, hansker, hatt eller lignende er du korrekt antrukket. Standard i Prinsens gate har et rikt assortement av det som skal til for å tilføye kreasjonen din det lille ekstra.
  4. Ta en titt på kostymegruppas tipsside hvor de legger ut tips og bilder til dere.

Hvis du lurer på noe som har med kostymer å gjøre kan du ta direkte kontakt med vår kostymemester som er Ingrid. Hun har telefon 40 20 45 79 og 22 75 13 50. Du kan også sende en mail.