Kjente og kjære operaperler

Charlotte Wilhelmsen (sopran)
Charlotte avslutter sine hovedfagsstudier ved Norges Musikkhøgskole i fjor og har bred erfaring som utøvende sanger og har bl.a. sunget Pamina i Tryllefløyten av Mozart og Suor Angelica av Puccini. Hun har vært solist med Stavanger Symfoniorkester og Oslo barokkorkester, har fått 3.pris i Ungdommens sangmesterskap, 2.pris i ConocoPhillips Musikkonkuranse og var deltaker i årets internasjonale Dronning Sonja - konkurranse.

Kontakt:
Charlotte Wilhelmsen, tel: 98 81 12 68
E -post: cwilhelmsen@hotmail.com

Ann-Beth Solvang (mezzosopran)
Ann-Beth har sin utdannelse fra Høgskolen i Stavanger, avdeling for kunstfag, og går tredje og siste år ved Operahøgskolen i Oslo. Hun var med på Operaballet i fjor, og spillte Cherubino i et utdrag fra Figaros bryllup av Mozart. Ann-Beth er en aktiv sanger både innenfor kirkemusikk og opera.

Kontakt:

Ann-Beth Solvang, tel: 95 80 85 62
E-post: annbeth77@hotmail.com

Jesper Holmkvist Svenssen (klaver)
Dansk pianist født 1974 i Nexø,Bornholm.
Jeg er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium i Århus, Konservatoriet i Praha og på Norges Musikkhøgskole.
Jeg har meget erfaring som lied og operarepititør, deltaget på mange mesterkurser, og jobbet med Ringsakeroperaen, Kristianssundoperaen og på Norges Musikkhøgskole.
For tiden har jeg projekter med Charlotte Wilhelmsen, Ann-Beth Solvang, Stein Skjervold og Magnus Staveland.
Derutover planlægger jeg en større koncertrække med norsk og tsjekkisk instrumental musikk, sammenkoblet med billeder, digte, eventyr og fortællinger både om komponister, historien og fællestræk mellem de to lande.

Den 15. December har jeg en Mozart koncert på Cafe de Concert, her vil der blive spillet, Rondo k.485, Rondo k 511, Adagio k 540 , Eine Kleine Gigue k 574 og Klaverkoncert nr 13 C dur k 415.

 

 
www.itsybitsy.no © 2004