Michelle Lindøe og Mats Brattlie

Mats og Michelle skal underholde med flott dans både til symfoniorkesterets fantastiske musikk og til egen musikk. Det blir både tradisjonsrikt og nytt på en gang. De har hver for seg vunnet flere NM, og sammen har de satt sammen flere show med gode resultater. Begge underviser i dans på Dansefabrikken i Nydalen, i tillegg er Michelle årets Dansemester for Operaballet.

Michelle Lindøe, 28 år.
9 ganger norgesmester i standard og latindanser - øverste klasse. Har tatt dansetrenerutdanning ved Norges Danseforbund, og har bred erfaring som både pedagog og koreograf. Har vært involvert i flere danseforestillinger og har turnert både i inn og utland. Bl.a europa turne med Burn The Floor som også hadde forestilling i Oslo Spektrum, www.burnthefloor.com ».

Fra 1999 - 2003 var hun ansatt som hovedtrener i sportsdans ved WANG Toppidrettgymnas. Er for tiden tilknyttet Dansefabrikken i Oslo www.dansefabrikken.no, hvor hun underviser både barn og vokse. Er også personlig trener for lovende konkurranseutøvere, som konkurrerer både nasjonalt og internasjonalt.

Michelle er også operaballets dansemester. Se her »

Mats Brattlie, 23år.
Flere ganger norgesmester i standard og latindanser. Fullførte forrige sommer treårig Theatre Diploma Course innen performing art på London Studio Centre i England. Ved siden av studiene var han involvert i diverse TV og scene prosjekter, bl. a Englandsturne med dansekompaniet Intoto.

Er fortiden tilknyttet Dansefabrikken i Oslo som instruktør, og jobber også freelance som utøvende danser, koreograf og pedagog både i Norge og utlandet.

I tillegg til at Michelle og Mats skal ha oppvisningsdans har de med seg et par unge talenter.
Kristopher & Karen Sofie (15 år gamle)
Begynte å danse sammen sommeren 2002. Har deltatt i konkurranser i innland og utland, er regjerende Norgesmestre for junior i latin. De er også tatt ut til å representere Norge i VM-Tidans i Moskva 23.okt

Sommeren 2003 laget NRK en dokumentar om dem som heter ”40° i dansefeber”. Er vist 3 ganger på NRK og solgt til flere andre land. De skal gi oss grasiøse og elegante standard danser i ballsalen under ballet.

Webside: http://www.gurenmoholth.com »

 

 
www.itsybitsy.no © 2004